Студентське життя та виховна робота

Звіт з виховної  роботи в Центральноукраїнському фаховому коледжі  

План виховної роботи 

Формування національної інтелігенції, сприяння збагаченню й оновленню інтелектуального генофонду нації, виховання її духовної еліти – це мета, що стоїть перед Центральноукраїнським фаховим коледжем на одному рівні з підготовкою висококваліфікованих фахівців. Досягнення мети виховання можливе лише за умови комплексного підходу і залучення до цієї роботи всього професорсько-викладацького складу ВНЗ, адміністрації, органів студентського самоврядування.

Система заходів з виховання студентів Центральноукраїнського фахового коледжу базується на основних положеннях «Концепції національної системи виховання» з урахуванням органічного взаємозв’язку процесу навчання та виховання.

Вся діяльність у цьому напрямку відповідає вимогам демократизації та залучення студентів до активного і творчого становлення громадянина, фахівця ХХІ століття. У виховній роботі докладаються значні  зусилля при формуванні моральної, естетичної, духовної, інтелектуальної культури особистості.

В коледжі створено систему виховної роботи, що дає можливість охоплювати виховним впливом усіх студентів, здійснювати виховний процес як у навчальний, так і в позанавчальний час. Виховання забезпечується через діяльність усіх структурних підрозділів інституту – від студентської академічної групи до директора.

Студенти Центральноукраїнського фаховогоколеджу поєднують цікаве, змістовне навчання та яскраве дозвілля.  Усіх студентів коледжу чекають…

… пари,  на яких вивчають саме те, що знадобиться у майбутній професії.

 

 

 

 

 

 

 

 

…яскраве дозвілля, екскурсії, подорожі…

Екскурсія студентів КІРоЛ на іподром

Екскурсія до мальовничої Софіївки

Відпочинок в мальовничому місті Міжгір’я Закарпатської області

…вільний час, який ви проведете з кураторами в кінотеаті, театрі, боулінгу, 

Цікаве дозвілля: гра студентів та викладачів у пейнтбол

Гра в бампербол: спільне дозвілля викладачів та студентів

Похід у боулінг

Студенти-юристи: відпочинок із кураторами груп

 

… спорт з викладачами

… і ще багато чого цікавого та корисного! 

 
 
Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.