? причин вибрати Кіровоградський інститут розвитку людини та Центральноукраїнський юридичний коледж!

Анкета абітурієнта – за посиланням: Анкета абітурієнта

1️⃣. Рівні можливості для всіх студентів, незалежно від соціальних можливостей і стану здоров’я?. Вже понад 20 років ми навчаємо студентів з інвалідністю в умовах інклюзії. До речі, оплата за навчання студентів з інвалідністю здійснюється Фондом соціального захисту інвалідів із підписанням тристороннього договору?.

2️⃣. Крута команда викладачів-професіоналів?‍??‍?. Наші викладачі – науковці, кандидати наук, та практики, які мають досвід роботи в прокуратурі, правоохоронних органах, фінансових та аудиторських установах, лікувальних та реабілітаційних закладах.

3️⃣. Сучасні та престижні спеціальності:
➡️ право;
➡️інформаційна, бібліотечна та архівна справа;
➡️фінанси, банківська справа та страхування;
➡️менеджмент;
➡️фізична терапія, ерготерапія;
➡️журналістика.

4️⃣. Можливість отримати диплом молодшого бакалавра в Центральноукраїнському юридичному коледжі за 2 роки і 10 місяців при вступі на основі 9 класів?‍??‍?! Поки твої однокласники готуватимуться до ЗНО, ти ВЖЕ отримаєш престижну професію!?

5️⃣. Можливість вступу без ЗНО, як до Центральноукраїнського юридичного коледжу (на основі повної загальної освіти), так і до Кіровоградського інституту розвитку людини (якщо ти вже маєш диплом бакалавра, спеціаліста чи магістра)?‍??‍?.

6️⃣. Висока якість навчання. Ми вчимо тому, що справді пригодиться у професійній діяльності. Ні – «воді», так – корисним знанням!?‍♂️?‍♀️

7️⃣. Гарне навчання – комфортне навчання! Ти будеш навчатися в гарному приміщенні в самому центрі міста. Сучасні аудиторії, комп’ютерні класи, Wi-Fi, тренажерна зала, лабораторії. У нас затишно і комфортно?!

8️⃣. Дуже демократичні ціни?.

9️⃣. Всі наші спеціальності акредитовані до 2027 року. Диплом ми видаємо державного зразка!??

1️⃣0️⃣. Справді цікаве студентське життя. Ти візьмеш участь у спортивних змаганнях, покажеш вокальні, танцювальні, акторські здібності, реалізуєш всі свої творчі задуми зможеш взяти участь у квестах, постановках, костюмованих дійствах, мандруватимеш із нами всією Україною.?‍♀️???

Насправді причин вибрати Кіровоградський інститут розвитку людини та Центральноукраїнський юридичний коледж набагато більше. Але про це – у наступних наших постах!

Хочеш знати деталі? Телефонуй 099-76-66-164, 097-33-26-290.

Наша адреса?:
м. Кропивницький, площа Дружби Народів, 8 (їхати маршрутними таксі 150, 112, 55, 77, 27 до зупинки “1001 дрібниця”).

Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.