Вітаємо переможців онлайн-курсу “Викладач нового часу”!

Науково-педагогічні працівники  Центральноукраїнського інституту розвитку людини цілеспрямовано працюють над собою, особливо у ситуаціях, коли до цього мотивують нові виклики часу??
Так, навесні для викладачів та працівників університету було проведено навчальний онлайн-курс “Викладач нового часу”. 50 викладачів прослухали курс, ще 25 активно працювали весь період навчання та успішно закінчили курс (а це 6 тижнів постійної роботи над собою у відеоформаті, неймовірний зворотній зв’язок та синергія у групових чатах)?
120 викладачів університету зняли відеопрезентації власних дисциплін, якими зможуть користуватись студенти УУ при здійсненні вибору дисциплін з загальноуніверситетського каталогу вибіркових дисциплін?
 

Щиро дякуємо автору та головному тренеру курсу Яніні Недашковскькій , випускниці ІФМК – Інститут філології та масових комунікацій Университету “Україна” за вміння надихнути, підтримати, за терпіння та неймовірно насичені 6 навчальних тижнів? Окрема подяка двом невтомним тренерам Наталі Якимченко та Олексію Яцюті, які є засновниками Школи акторської майстерності Splash Школа «SPLASH», що сьогодні є найбільшою в Україні та допомагає людям застосовувати акторські навички в житті, щоб відчувати себе упевненіше, досягати цілей та бути щасливішими?Бажаємо даному курсу та тренерам подальшого процвітання?
В результаті аналізу відеоробіт було проведено конкурс відеопрезентацій курсів та відеозанять навчальних дисциплін.
?ІІІ місце здобули викладачі Центральнокраїнського інстититуту розвитку людини:
Марина Тригубенко – Краща відеопрезентація курсу:
із юридичних дисциплін «Трудове право»
Олена Кравченко – Краща відеопрезентація курсу:
із гуманітарних дисциплін «Іноземна мова.
На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та у приміщенні
Вітаємо переможців!
Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.