Військова кафедра

Навчання за програмою офіцерів запасу

Центральноукраїнський інститут розвитку людини співпрацює з кафедрою військової підготовки Льотної академії НАУ за програмами підготовки офіцерів запасу на контрактній основі.

 

ЗАПРОШУЮТЬСЯ:
1. Студенти інституту другого та старших курсів навчання, будь якої форми навчання, будь-якої спеціальності чи спеціалізації, чоловічої та жіночої статі.
2. Особи, які вже мають ступінь вищої освіти не нижче бакалавра без вікових обмежень
Громадянам України, які проходять військову підготовку за програмою підготовки офіцерів запасу, надається відстрочка від призову на строкову військову службу.
 Військово-облікові спеціальності:
– Пілот військово-транспортної авіації;
– Офіцер бойового управління;
– Керівник зони посадки;
– Офіцер авіаційного штабу.

Заняття проводяться виключно у м. Кропивницький з метою підготовки до проходження військової служби у Збройних Силах України на офіцерських штабних посадах в Повітряних Силах ЗСУ, інших військових формуваннях, а також в правоохоронних органах спеціального призначення.
  Навчання на кафедрі військової підготовки Льотної академії НАУ здійснюється за кошти фізичних осіб.

Військове навчання розраховане на 2 роки та здійснюється методом військового дня або блоково протягом навчальних семестрів з студентами 3 та 4 курсів (або 4 та 5 курсів) за військово-обліковими спеціальностями авіаційного напрямку (пілот військово-транспортної авіації, пілот вертольоту, офіцер бойового управління, керівник зони посадки, офіцер штабу). 

Випускникам кафедри військової підготовки по закінченню ВНЗ присвоюється первинне офіцерське звання “молодший лейтенант запасу”.

Випускники кафедри військової підготовки мають можливість працевлаштуватися на офіцерських посадах в Збройних Силах України або в інших силових структурах і відомствах України.

 

Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.