Право

Інформація про спеціальність «Право»

Освітня програма: «081 Право»

Освітньо-професійна програма «081 Право» спрямована на підготовку висококваліфікованих фахівців, які відповідають сучасним потребам та вимогам ринку праці. 

Випускники  є спеціалістами в таких галузях права: кримінальне право і процес, адміністративне право і процес, цивільне право та процес, господарське право та процес,  трудове право, міжнародне публічне та приватне право та інших. 

Разом із фундаментальними правничими дисциплінами, студенти одержують поглиблені знання з питань правового регулювання комерційної та іншої господарської діяльності, корпоративних правовідносин, управлінської та зовнішньоекономічної діяльності, ринку цінних паперів, фінансового і банківського права, правових питань системи оподаткування, договірного права. Також отримують навички складання проєктів господарських договорів, процесуальних документів у судових справах, навчаються основам організації і здійснення юридичної практики.

Працевлаштування

Органи державної влади; приватна юридична практика; юридична практика у громадських організаціях, спілках із захисту прав людини.

Вступ на 1-ий курс (бакалаврат 2022)

Необхідні сертифікати НМТ або ЗНО.

Конкурсний бал 
Конкурсний бал має бути не менше 120,0 балів.

Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.