Шановні студенти!

Кіровоградський інститут розвитку людиниПромайнуть роки навчання. Позаду залишаться семінари, курсові, захист дипломних робіт.

Перед Вами відкриється нова життєва дорога. Почнеться ваша професійна діяльність.

Не зважаючи на суворість нашого часу, військові події на Сході України, хочемо бачити вас у майбутньому справжніми професіоналами, щасливими людьми. Дехто з вас буде продовжувати навчання на вищі ОКР, дехто піде працювати на благо нашої держави.

Ми пишаємося багатьма випускниками нашого інституту. Серед них – народні депутати України, відомі журналісти, служителі Феміди, банківські працівники, і всі вони – великі патріоти, готові захищати свою сім’ю, землю і віддати життя і здоров’я за свободу нашої країни.

Ми пам’ятаємо студентів і випускників, які вже віддали своє життя, захищаючи нашу землю на Сході. Це Максим Бендеров, Віталій Волкотруб, Ярослав Шимчик. Їхній подвиг назавжди залишиться в нашій пам’яті. Наші студенти – учасники АТО – Захар Красюк, Кирило Сомов, Євген Гетманчук виконують священний обов’язок перед народом, захищали і захищають волю і свободу України.

Я переконана, що всі ви – великі патріоти, справжні громадяни української держави, прагнете  здобути якісну освіту та міцні знання.

То ж дозвольте побажати вам щасливої долі, безхмарного неба, успіхів у навчанні, професійного зростання, впевненості у завтрашньому дні

 Валентина Яківна Пупишева,

директор Центральноукраїнського інституту розвитку людини

Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.