Дорогі наші студенти!

Шановні батьки, колеги, друзі! Маю велику честь привітати всіх нас із початком ще одного етапу в нашому житті – із новим навчальним роком.

Так вже повелося, що ми, викладачі та студенти, відраховуємо час не календарними, а навчальними роками. Пройде час, і згадуючи минуле, ви говоритимете не про далекий 2015, а про свій перший, другий, а чи останній курс в інституті.

Тож нехай він буде особливим, наш 15-16, нехай він буде сповненим відкриттями світлими, радісними моментами, усвідомленням того, хто ми є і для чого живемо. Нехай він змінить нас, зробить кращими, чеснішими, глибшими та мудрішими. Нехай знання, які ми отримаємо, нададуть нам сили, адже кожен наш крок уперед – це крок до розквіту нашої багатостраждальної України.

Я вдячна вам, дорогі студенти, та вашим батькам, що ви обрали наш інститут, ми докладемо всіх зусиль, щоб виправдати та перевершити ваші сподівання. Студентам я бажаю сил та бажання вчитися, нам, дорогі колеги, – наснаги і мудрості, слухачам Вищої народної школи – міцного здоров’я.

DSC_0044

DSC_0019

DSC_0013

Зі святом нас! Миру нам і добра!

Завідувач кафедри видавничої справи,

документознавства та інформаційної діяльності,

кандидат філологічних наук О.В. Кравченко

Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.