Кожне досягнення має свою нагороду!

Кожного року, найкращі студенти нашого ВУЗу мають змогу безкоштовно вирушити у поїздку до різних частин України. У цьому році на відпочинок кращі з кращих, разом з керівниками, їздили до Карпат у Межигір’я. Ось що про подорож думають люди, які там побували:

  • Секретар Надія Веніаміновна Козак:
  • Відпочивали прекрасно! Взагалі, це була ініціатива директора, Валентини Яківни. Я супроводжувала дітей на практику і мені запропонували взяти участь у цій «місії».

Добиратися було важко, проте цікаво. Відпочивали ми 10 днів, за які встигли відвідати озеро Синевір, канатну дорогу (крісельний підйомник), було страшно, проте краєвиди відкривались нам дуже мальовничі. Потім ми ходили на екскурсію в гори, збирали лікарські трави, до речі, це найбільш мені сподобалося.

  • Валентина Шуба, студентка:
  • Добиралися туди довго… З Кіровограда до Знам’янки, зі Знам’янки до Львову, звідти ще в одне місто, і вже там на нас чекали. Цей відпочинок поєднував дуже цікаві екскурсії : ми їздили на озеро Синевір, були на крісельному підйомнику, відвідали реабілітаційний центр для бурих ведмедів у селі Калачаво. Але більш за все мені запам’ятався підйомник!
  • Головний бухгалтер Ольга Олександрівна Сухачова:
  • По-перше, я їздила не тільки відпочивати, я ще й була у відряджені. Відпочинок дуже хороший, помешкання теж було на відповідному рівні, харчування якісне, проте якщо хтось би хтось з чоловіків відпочивав, їм би здалась така порція маленькою.

Для нас все було чудово. Природа, гори, повітря… Було надзвичайно. Найяскравіший мій спогад пов’язаний із поїздкою на озеро.

Изображение 900

Изображение 563

Изображение 1147

Плідна праця завжди має свої плюси. Успіхи за навчання всіляко підтримуються з боку нашого ВУЗу та директора Валентини Яківни Пупишевої. Активна участь у житті інституту та  жага до знань відкривають нові перспективи й можливості для кожного студенту.

Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.