Новини спеціальності

ПЕРШІ КРОКИ В ПРОФЕСІЮ

Навчальні та виробничі практики студентів проходять на базах якісно оснащених кращих медичних та реабілітаційних установ: лікарні Святого Луки, міських клінічних лікарень, обласного центру ранньої соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Добруджа», шпиталю інвалідів Великої Вітчизняної війни, санаторія «Гусарське урочище» та низки інших реабілітаційних закладів.

фото 8

фото 9

фото 11

фото 12

фото 25

Участь студентів в спортивно-масовій роботі

Спортивно-масова робота займає значне місце у житті студентів, викладачів та співробітників Кіровоградського інституту розвитку людини і спрямована на широке залучення до самостійних систематичних занять фізичною культурою, виховання потреби у здоровому способі життя, зміцнення здоров’я, формуванню фізичних і духовних цінностей особистості, підвищення рівня фізичної підготовленості, навчальної та трудової активності.

Студенти нашої спеціальності беруть участь в різних регіональних змаганнях з футболу, армспорту, настільного тенісу, пляжного волейболу легкої атлетики та є багаторазовими призерами обласних та всеукраїнських чемпіонатів  з армспорту.

Фото 22

 

Всеукраїнська спартакіада у місті Києві

Студенти Кіровоградського інституту розвитку людини кожного року приймають  участь у Всеукраїнській спартакіаді серед студентів Відкритого міжнародного університету розвитку людини.

Цього року спартакіада проходила у м. Києві, де представники нашої спеціальності зайняли призові місця з армспорту.  

фото 23

фото 24

фото_7

Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.