Фінал «Міс КІРоЛ-2016» в Кіровоградському інституті розвитку людини

  6 квітня 2016 року в актовій залі Кіровоградського інституту розвитку людини відбулося довгоочікуване свято весни, молодості та краси – конкурс «Міс КІРоЛ-2016».
Конкурсна програма передбачала виходи у вечірніх сукнях, демонстрацію фото презентацій, конкурс талантів і змагання з відповідями на різні, часом несподівані питання ведучих.
Вели концертну програму дві пари ведучих – талановита Владислава Довгенко та харизматичний Олександр Горін, а також чарівна Наталія Кушнірчук та сильний, мужній, впевнений в собі Владислав Вставський.
Серед високоповажного журі були завідувач наукового відділу, кандидат психологічних наук Наталія Аанатоліївна Сєдова, завідувач відділу ліцензування та акредитації Станіслав Станіславович Мороз та Мадіна Емільянова, директор мoдельного агентства «Медіна- Style», організатор конкурсу «Студміс-2016» в Кіровограді.
Учасниці під час змагань за звання найпрекраснішої дивували журі та глядачів показом власних талантів.
Гості свята могли насолодитися смачними солодощами від Марини Гончаренко і Вікторії Макущенко, запальним східним танком від Карини Криворучко, ліричністю віршів Наталії Катасонової, проникливими піснями у виконанні Катерини Ліненко й Ольги Шайгородської та надзвичайно чуттєвою хореографічною композицією «Крила», виконаною Вікторією Васильєвою під композицію Onuka та Богдана Ступки. Вірш французькою мовою виконувала Маргарита Давиденко, а Наріне Захарян вразила всіх щедрістю вірменської душі: вбрана у народний костюм, вона представила вірш вірменською мовою, національний танок та пригостила всіх вірменськими ласощами.
За тиждень до свята учасниці конкурсу та його ведучі долучилися до фотопроекту «Місяці року». Кожна дівчина продемонструвала себе в образі окремого місяця.
Результати проекту були опубліковані в офіційній групі інституту ВКонтакті, паралельно проходило голосування за звання Міс Глядацьких симпатій.
У голосуванні взяли участь понад 6000 осіб, а перемогла в ньому Наріне Захарян.
Дуже складно було визначитись з переможницею, всі дівчата були неповторні й чарівні. Але в результаті голосування компетентне журі визначилось зі своїм рішенням, і Міс КІРоЛ-2016 стала студентка другого курсу спеціальності «Документознавство та інформаційна діяльність» Маргарита Давиденко.
  Наступні номінації визначилися таким чином:
  Віце-Міс КІРоЛ – Анна Насипайко.
  Міс Глядацьких симпатій – Наріне Захарян.
  Міс Талант – Ольга Шайгородська.
  Міс Чарівна посмішка – Катерина Ліненко.
  Міс Грація – Вікторія Васильєва.
  Міс Елегантність –Наталія Катасонова.
  Міс Ніжність – Маргарита Давиденко.
  Міс Стиль – Карина Криворучко.
  Міс Інтелект – Марина Гончаренко.
  Міс Емоційність – Вікторія Макущенко.

6qH4LLxWDiM
Офіційний спонсор заходу – компанія J’erelia та представник цієї компанії в Кіровоградській області Марина Васильєва визначили ще одну номінацію – Міс J’erelia, нею стала Анна Насипайко.
А Мадіна Емільянова, директор мoдельного агентства «Медіна- Style» відібрала для участі в міському турі конкурсу «Студміс-2016» аж п’ятьох учасниць – Вікторію Васильєву, Наріне Захарян, Катерину Ліненко, Маргариту Давиденко та Анну Насипайко. Інтернет-магазин “Poly-kancler.com.ua” здійснив інформаційну підтримку конкурсу, та поліграфіний друк.
Усі учасниці отримали грамоти та подарунки.
Ще раз вітаємо Міс КІРоЛ-2016 Маргариту Давиденко з перемогою!

s1RSf7sqN_g

stGE7ByC36E

tfzhx-cRioY

uTANZKQGLvY

Wb-E23qzZCA

XPv6Jwtwnc4

YAfkkp9hRJs

zcdkDw3Aez8

2_uCh_g5IWE

2jZYn1rcEgo

8dEEJlhGTYo

agrsvHr-IZ8

aQdta1nRtKQ

AXPFbBGgRH4

b-2t-czOAzI

e54iABhQs2c

f7BErq89pkU

IYvpeZ0yFLE

KUc8OMrDN8Q

kwesavuaj8E

LVl-i2-VRLw

m5LbEajSkUM

OFww0XWV4R4

qThjtptOyLg

R10HbkHuLiI

Rr6YN0byHOw

Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.