Кіровоградський інститут розвитку людини взяв участь в студентському Party-Quest

6Студенти Кіровоградського інституту розвитку людини взяли участь у студентському паті-квесті, який 1 вересня 2016 року відбувся у Кропивницькому на Театральній площі. На  вечірку запросили гостей, а учасники заходу – команди кропивницьких вишів – у змагальній формі продемонстрували і гостям, і студентам інших навчальних закладів свої інтелектуальні, творчі та інші здібності.

Від студентів Кіровоградського інституту розвитку людини було показано захоплюючу хореографічну постановку, яка символізувала єдність усіх студентів нашого інституту. Вікторія Васильєва, голова студентської ради та постановник композиції зазначила, що танець мав на меті об’єднати першокурсників та студентів старших курсів, показати,  наскільки дружніми, цілеспрямованими, орієнтованими на спільну мету – процвітання власного інституту та всієї України – є наші студенти.

8Команди інших вишів Кропивницького теж продемонстрували свої привітання, студентське свято було сповнене піснями, танцями, флешмобами. Першокурсники у формі квесту пройшли посвяту у студенти.

Студентів із новим навчальним роком,  а першокурсників – із початком навчання привітав голова обласної державної адміністрації Сергій Анатолійович Кузьменко.

Студентам побажали легких сесій та незабутніх моментів студентського життя, а місту Кропивницькому — активно наповнюватись молодими голосами, аби стати справжнім студентським містом.

1 2 3 4 5 7

Метки: , , , , . Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.