Засідання круглого столу на тему “Проблема рейдерства на території України”

12 жовтня 2017 року студенти кафедри правознавства взяли участь у круглому столі на правову тематику спільно з громадською організацією «Будинок вчених Кіровоградщини». Засідання було присвячене практиці формування правосвідомості у населення Центрального регіону України». Співробітники Національної поліції  Куліш С.В.,  начальник кадрового відділу забезпечення Кропивницького відділку поліції, Пантюхов Ю.В. розповіли про будні поліції, складності їх роботи.

На особливості підготовки юристів звернула увагу В. Я. Пупишева – директор Кіровоградського інституту розвитку людини. Студенти Захарян Н. та Гетьманенко К. поділились своїм баченням виховання правової свідомості, як майбутні юристи.

На засіданні круглого столу обговорювались проблема рейдерства на території України,  насильство в родині, проблеми корупції на території України. Було дуже цікаво і повчально для студентів, молодих спеціалістів послухати і перейняти певний досвід уже від людей, які працюють в даній сфері. Адже круглий стіл це саме та форма публічного обговорення, коли всі учасники висловлюють свою думку, обговорюють  актуальні проблеми та знаходять шляхи їх вирішення.

Метки: , , . Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.