4 етап XIV Спартакіади студентів Університету «Україна»

30 вересня 2017 року студенти  Кіровоградського інституту розвитку людини стали учасниками 4 етапу XIV Спартакіади студентів Університету «Україна», який відбувся в м. Київ. Делегація,  яку очолив старший викладач кафедри фізичної реабілітації – Іван Володимирович Тимошенко,  взяли участь у змаганнях з таких видів спорту, як пляжний волейбол, футбол, армспорт, теніс.

У змаганнях з армспорту (чоловіки) перше місце здобув Перевязко Євгеній, ліва рука в категорії 75кг, та перше місце в категорії ліва рука 85кг.Серед жінок перше місце здобула Ткаченко Ірина в категорії 65кг (права рука) та перше місце в категорії 75кг (права рука).

Відгук студентів: Анкудінової Євгенії та Рябокінь Наталії

Нам дуже сподобалась поїздка до Києва, адже команда з нас вийшла дуже сильна, ми весело провели час,знайшли нових друзів. Ніхто нікого не залишав на самоті, всі були дуже дружні та один за одного. Саме в ці моменти ми зрозуміли, що таке команда та командний дух. В Києві нам сподобався Майдан Незалежності, ми приїхали рано вранці, і пейзаж був дуже чарівний. Не менш гарним виявися Хрещатик, особливо вид з нього на сам Київ, в ті хвилини нам хотілось зупинити час, було неймовірно гарно, особливо в той момент, коли починався світанок.

Метки: , , , , , . Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.