21.11.2017р. – День Гідності і Свободи

21 листопада – День Гідності і Свободи – це вшанування тих подій в історії сучасної України, які змінили життя багатьох українців, їх бачення світу, своєї держави і себе.

«Євромайдан» об’єднав увесь український народ навколо високої мети – відстоювання незалежності нашої держави, її розвитку в європейському співтоваристві, захисту демократичних цінностей, боротьбі за людську та національну гідність громадян України. Єдиним символом Революції Гідності став прапор України. Єдиним духовним помічником і вдохновителем – національний гімн.

Ми відродилися як сучасна європейська нація, нація гордих, вільних і відповідальних громадян, здатних відстояти свою свободу, державність і людську гідність.

Цей день – данина пам’яті українським патріотам, сподвижникам революційного руху проти беззаконня та несправедливості, які виступили на захист демократичних цінностей.

Доленосні події останніх років ще більш згуртували наш народ та переконали, що лише в єдності ми нездоланні.

Студенти інституту долучилися до вшанування пам’яті  тих, хто піднявся у боротьбі за незалежність та віддав своє життя за європейське майбутнє українців.

Метки: , , , . Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.