З початком нового навчального 2018-2019 року, КІРоЛ!

3 вересня 2018 року відбулася посвята у студенти в  Кіровоградському інституті розвитку людини та Центральноукраїнському  юридичному коледжі. Цього погожого осіннього дня до веселої студентської  родини КІРоЛ долучилися першокурсники, які здобуватимуть професію юриста, фізичного терапевта,  менеджера, фінансиста, журналіста, фахівця інформаційної, бібліотечної  та архівної  справи.

Найщиріші вітання студентам,  викладачам, батькам лунали від начальника відділу науково-виховної  роботи,  кандидата філологічних наук Олени Вікторівни Кравченко, старшого викладача кафедри права і суспільно-економічних відносин Наталії Олександрівни Михайловської, голови студентської ради Ганни Охоти.

 

Студенти урочисто поклялися бути гідними громадянами рідної України, шанувати традиції та звичаї нашого народу, працювати над  самоосвітою; бути старанними у навчанні, наполегливо формувати свої здібності, шанувати викладачів, пам’ятати та виконувати їхні настанови та завдання, берегти і примножувати кращі традиції рідного інституту;  завжди бути зразком гідної поведінки, моральної чистоти, чесності, скромності, не шкодувати сил для утвердження вільної, незалежної України – держави європейського рівня.

Після урочистої посвяти в студенти першокурсники та студенти старших курсів прослухали першу лекцію в цьому навчальному році,  присвячену питанням національного відродження та самоідентифікації українців.

 

Метки: , , , . Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.