Свято вручення дипломів -2019

6 липня 2019 року відбулося урочисте вручення дипломів випускникам Кіровоградського інституту розвитку людини та Центральноукраїнського юридичного коледжу. Цього дня дипломи отримали молодші спеціалісти та бакалаври, молоді, талановиті, перспективні фахівці, які будуть стояти на захисті права, забезпечуватимуть фінансове благополуччя держави, підтримуватимуть здоров’я українців, створюватимуть нове – інформаційне суспільство.


Із привітанням виступила директор інституту Валентина Яківна Пупишева, викладачі – старший викладач кафедри права та соціально-економічних відносин Ірина Миколаївна Ткаченко, старший викладач кафедри права та соціально-економічних відносин Олена Володимирівна Остапенко та старший викладач кафедри права та соціально-економічних відносин Наталя Олександрівна Мильніченко, батьки та студенти.


У залі лунали ліричні пісні у виконанні випускниць спеціальності «Право» Дар’ї Таран та Яни Свистової, студентки спеціальності «Менеджмент» Аліни Мутіни, начальника відділу наукової та виховної роботи Олени Вікторівни Кравченко, особливо всіх присутніх на святі вразив вальс у виконанні випускників, студентів та викладачів.


У цей день випускники попрощалися з інститутом, зі своєю Альма матер, з інститутськими світлими аудиторіями, з цікавими лекціями, з інститутськими друзями, а також із викладачами, добрими наставниками, які не тільки передали знання і свій досвід, а й вклали в кожного із випускників часточку свого серця. 


Свято вручення дипломів у Кіровоградському інституті розвитку людини запам’ятається кожному із присутніх, а для наших випускників стане прекрасним стартом професійного зростання.

Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.