Центральноукраїнський інститут розвитку людини Університету «Україна» став співорганізатором І Міжнародної науково-практичної конференції «Use of Direct Coercion Measures and Firearms. Legal and Administrative Aspects» (Польща)

Центральноукраїнський інститут розвитку людини Університету «Україна» став співорганізатором І Міжнародної науково-практичної конференції «Use of Direct Coercion Measures and Firearms. Legal and Administrative Aspects», яка прямо зараз відбувається на базі Поморської вищої школи у Старогарді Гданському та Вищої школи професійного навчання у Вроцлаві (Польща).

Серед інших співорганізаторів – Національний центр судових експертиз при Міністерстві юстиції Республіки Молдова, Академія громадської безпеки Університету Миколаса Ромеріса (Литва) та Кіровоградський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр Міністерства внутрішніх справ України.

Наш інститут представили директор інституту Валентина Яківна Пупишева та начальник відділу наукової та виховної роботи, кандидат філологічних наук Олена Вікторівна Кравченко.

Цікаві доповіді та презентації про європейський досвід застосування заходів безпосереднього примусу та вогнепальної зброї і плідний та конструктивний діалог– все це безумовно, приведе до розвитку юридичної науки та сприятиме налагодженню нових наукових контактів.

 

 

 

 

Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.