Екскурсія до Верховної Ради

yksv2j8d5hkЩороку Кіровоградський інститут розвитку людини влаштовує різнопланові екскурсії: як до найбільших міст України, так і закордонні поїздки.

13 жовтня 2016 року, студенти мали можливість побувати в столиці України місті-герої Києві, де для них викладачі кафедри правознавства влаштували екскурсію до Верховної Ради України – єдиного органу законодавчої влади України.

yj65ftch8da fysl6ech9p4 oykepxrzw70  ty5v5ucm9w8Ми незчулися, як Київ гостинно зустрів нас! І ось ми на головному майдані країни. Він здивував нас своєю величчю, зачарував неповторністю і розпалив цікавість. Наступним етапом нашої подорожі була прогулянка парком, де ми мали можливість побачити всю велич та красу міста з гори, а саме. Оглянули парковий міст, який з’єднує у Києві Хрещатий парк із Міським або Царським парком, в народі прозвали «Містком закоханих». Це романтичне місце над річкою прагнуть відвідати закохані з усієї України, тут зупиняються весільні кортежі та призначають побаченні ті, хто планує запропонувати своїй другій половинці руку і серце, або ж зізнатися у своїх почуттях. Місток Закоханий у Києві – улюблене місце для зізнань у любові, пропозицій «руки і серця» та романтичних побачень. А прикрашений він відповідно – «замочками кохання», що мають скріпити любов навічно, зізнаннями в почуттях, що іноді переходять в цілі «поеми» з кольоровими стрічками. Флюїдів любові тут вистачає. З Мосту Закоханих можна розглянути майже весь правий берег Дніпра, цю частину міста видно, як на долоні. З Мосту Закоханих також відкривається чудовий вид на Труханів острів, Дарницю та Дніпро.

ueemy_yh-uiКульмінацією нашої подорожі стало відвідання Верховної Ради України, яка гостинно відкрила для нас свої двері. Студенти Кіровоградського інституту розвитку людини ознайомилися з історією становлення та розвитку українського парламентаризму, законодавчим процесом, сьогоденням українського парламенту та архітектурною спадщиною Верховної Ради України. Ми мали змогу прогулятися кулуарами будівлі парламенту, побували в сесійній залі, в залі засідань фракцій (груп), а також отримати захват від величі стін, кольорів, майстерності оздоблення, вишуканості, граційності.

Внутрішнє налаштування ми отримали під час зустрічі з Керівником Відділу інформаційних ресурсів та відкритих заходів Інформаційного управління Апарату Верховної Ради України Ганною Олександрівною. Вона з радістю дала відповіді на всі наші запитання, її думки та переконання, про те, що кожен може досягнути висот своєю працею та наполегливістю надихнули наших студентів на підкорення нових вершин.

Кожен був переповнений емоціями, адже краса Києва не може залишити байдужим нікого…

Старший викладач кафедри правознавства

Михайловська Н.О.

Метки: . Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.