День знань у Кіровоградському інституті розвитку людини

IMG_9977Першого вересня Кіровоградський інститут розвитку людини традиційно святкує День знань та посвяту в студенти першокурсників.

Цього року свято видалося особливим,  на нього завітали не тільки студенти, ай випускники навчального закладу, високоповажні гості.

Із привітальним словом до першокурсників,  студентів старших курсів, батьків, гостей свята звернулася директор Кіровоградського інституту розвитку людини Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна» Валентина Яківна Пупишева. Вона зазначила,  що Цей день є визначним і радісним святом для першокурсників, адже він знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на студентській ниві.

IMG_9970На свято також завітали гості – непересічні особистості, люди, які багато зробили для процвітання нашого регіону ­– Олександр Володимирович Горбунов, Народний депутат України, Людмила Василівна Гурина, начальник юридичного відділу Державної інспекції по екології в Кіровоградській області, Дмитро Вадимович Голуб, депутат Кіровської районної ради.

Із молитвою всіх студентів,  викладачів та гостей свята благословив отець Іван.

Привітання з початком нового навчального року прозвучали від старшого викладача кафедри видавничої справи, документознавства та інформаційної діяльності Соменко Олени Олексіївни та старшого викладача кафедри «Правознавство» Михайловської Наталії Олександрівни.

Бажаємо студентам успіхів у навчанні, здобутків у наукових пошуках, цікавих зустрічей, викладачам – натхнення,  а всім нам – миру и злагоди!

IMG_9979 IMG_9986 IMG_9990 IMG_0003  IMG_9971IMG_0027 IMG_0042 IMG_0048  IMG_0058IMG_0015

Метки: , , . Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.