Новини спеціальності

Олімпіада з економіки в Кіровоградському інституті розвитку людини

У Кіровоградському інституті розвитку людини відбулася олімпіада. Учні загальноосвітніх навчальних закладів  мали змогу показати свої знання з економіки.

Переможці та призери олімпіади були нагороджені дипломами та сертифікатами учасників, а також подарунками від кафедри фінансів, менеджменту та адміністрування.

В подальшому планується проведення олімпіад з правознавства, математики та української мови на базі кафедр інституту.

Науково-практичний семінар «Актуальні питання реформування системи оподаткування в Україні»

Кафедрою фінансів, менеджменту та адміністрування Кіровоградського інституту розвитку людини було організовано та проведено науково-практичний семінар «Актуальні питання реформування системи оподаткування в Україні».

У науково-практичному семінарі взяли участь науковці, економісти-практики, підприємці, представники Державної фіскальної служби  Кіровоградської області, викладачі та студенти Кіровоградського інституту розвитку людини.

 Під час заходу були висвітлені актуальні питання здійснення підприємницької діяльності та умови її оподаткування, проблеми реалізації захисту і представництва фізичних та юридичних осіб в органах ДФС, а також запропоновані шляхи удосконалення діючого законодавства.

Організаційний комітет виражає подяку всім учасникам та партнерам заходу.

Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.