Співпраця з Кіровоградським науково-дослідним експертно-криміналістичним центром МВС України

13 квітня 2021 року на базі Кіровоградського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України було проведено ІV етап круглого столу на тему «Сучасний стан та перспективи розвитку сфери освіти та науки на регіональному рівні», участь в якому взяли представники Центральноукраїнського інституту розвитку людини Університету «Україна» – диретор інституту В.Я. Пупишева, начальник відділу наукової роботи, к.ф.н. О.В. Кравченко та начальник відділу ліцензування та акредирації С.С. Мороз.
 

Захід був присвячений налагодженню співпраці у сфері науки та забезпечення освітнього процесу між двома установами, зокрема, доповідачами буди озвучені та в подальшому обговорені теми організації та проведення спільних заходів та активізації співпраці у сфері науки, можливості використання Кіровоградського НДЕКЦ МВС як бази практики для студентів різного напряму навчання, залучення фахівців-практиків до здійснення експертної оцінки якості освітніх програм підготовки фахівців за профілем, можливостей використання обладнання та лабораторій Кіровоградського НДЕКЦ МВС у процесі здійснення спільних наукових досліджень тощо.
Після закінчення обговорення запланованих Програмою круглого столу виступів відбулося підписання оновленого Договору про співробітництво у сфері науки та освіти між Кіровоградський НДЕКЦ МВС та Центральноукраїнським інститутом розвитку людини Університету «Україна».
 
Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.