Зустріч із “Лікарями без кордонів” : перспективи майбутньої співпраці

Центральноукраїнський інститут розвитку людини має честь відзначити важливу подію – до нас завітали представники видатної глобальної організації “Лікарі без кордонів”, із відділу в Барселоні. Зустрічали Анну Фйорд та Йохея Ямазакі.

Метою візиту було ознайомлення з діяльністю нашого інституту та, зокрема, освітньою програмою 227 “Терапія та реабілітація”. Представники організації “Лікарі без кордонів” виявили великий інтерес до цієї програми, оскільки вона пов’язана з однією з ключових сфер діяльності організації.

Представники організації “Лікарі без кордонів” запропонували можливості працевлаштування в їхній організації нашим студентам – майбутнім фізичним трапевтам.

Ми дуже вдячні Анні Фйорд та Йохею Ямазакі за їхній візит і цінні поради, які вони поділилися з нами. Співпраця з такою поважною організацією є великим досягненням для нас, і ми плануємо подальший обмін досвідом та спільні ініціативи.

Центральноукраїнський інститут розвитку людини завжди відкритий для співпраці та можливостей для наших студентів. Ми віримо, що такі візити сприяють розширенню горизонтів і розвитку нашого освітнього закладу.

 

Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.