Директорка Центральноукраїнського інституту розвитку людини Валентина Пупишева та начальниця відділу кадрів, відповідальний секретар відбіркової комісії інституту Марина Трегубенко взяли участь у Форумі стратегічної сесії цифровізації освітньої галузі Кіровоградської області

Директорка Центральноукраїнського інституту розвитку людини Валентина Пупишева та начальниця відділу кадрів, відповідальний секретар відбіркової комісії інституту Марина Трегубенко взяли участь у Форумі стратегічної сесії цифровізації освітньої галузі Кіровоградської області! ????
Захід зібрав експертів, управлінців та інноваторів у сфері освіти для обговорення ключових питань цифрової трансформації навчальних закладів та впровадження сучасних освітніх платформ. ???????? Цікавими були виступи про діджиталізацію області, цифрову трансформацію роботи органів управління освітою та сучасні освітні сервіси. ????
Наш інститут завжди в курсі інновацій в освіті! ???????? Ми активно слідкуємо за новими технологіями та впроваджуємо їх у навчальний процес, щоб забезпечити нашим студентам найкращі можливості для розвитку та навчання. ????✨
Сьогоднішній захід став черговим підтвердженням нашої відданості інноваціям і цифровим трансформаціям в освіті. ???????? Ми впевнені, що спільними зусиллями зробимо українську освіту ще сучаснішою та ефективнішою! ????????????
 
 

Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.