Свято завершення навчального року для ВНШ при КІРоЛ

Вже десять років при Кіровоградському інституті розвитку людини діє Вища народна школа – об’єднання для активних людей третього віку,  які прагнуть розвиватися,  йти в ногу з часом, займатися суспільною діяльністю.

внш 4Місія Вищої народної школи – забезпечувати навчання протягом життя. Вона реалізується в тому, що слухачі ВШН відвідують факультативи за інтересами, працюють в гуртках стільки часу,  скільки вважають за потрібне. Немає визначеного терміну навчання, як немає і не може бути  певних рамок для розвитку людини.

При Кіровоградському інституті діють факультативи англійської  та німецької мов,  психології, комп’ютерної грамотності. Понад вісімдесяти осіб постійно відвідують ВНШ.

9 червня 2016 року відбувся урочистий концерт,  присвячений завершенню навчального року для слухачів ВНШ при КІРоЛ. У ньому взяли участь студенти та викладачі інституту. В залі лунали старі, але такі улюблені пісні про головне.

Слухачів ВНШ привітала директор Кіровоградського інституту розвитку людини В.Я. Пупишева, начальник відділу науки, кандидат психологічних наук Н.А. Сєдова, завідувач кафедри видавничої справи,  документознавства та інформаційної діяльності,  кандидат філологічних наук О.В. Кравченко.

Усі слухачі Вищої народної школи при Кіровоградському інституті розвитку людини отримали сертифікати.
внш1
внш2 внш 3

Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.