Зустріч студентів з старшим інспектором Кіровоградського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області майором поліції Щегляковою А.М

(Квітень, травень) 2016 року в рамках “Місячника правових знань”, який проходить щорічно в навчальних закладах всієї держави в Інституті розвитку людини, старшими викладачами кафедри «Правознавство» Ткаченко І.М. та Михайловською Н.О. була організована зустріч студентів з старшим інспектором Кіровоградського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області майором поліції Щегляковою А.М.

До Інституту з цікавою пізнавальною лекцією  завітала ст.інспектор, яка має за плечима більш ніж десятирічний практичний досвід, переважно роботи з молоддю, довела студентству усі аспекти чинного адміністративного та кримінального законодавства, висвітлила ті проблеми сьогодення, які є нагальними та актуальними у практичній діяльності.

У доведеній до відома інформації Щеглякова А.М. мала приклади, на яких зосереджувала особливу увагу студентів інституту, щоб вони мали їх за урок, а не особистий гіркий досвід.

З повчальної розповіді А.М. студенти дізналися:

  • про адміністративні та кримінальні проступки, найпоширеніші серед їх однолітків;
  • як не стати правопорушником;
  • як не потрапити на злочинний шлях;
  • попередила про випадки, колимолодь може стати жертвою того чи іншого злочину.

Наприкінці зустрічі студенти мали змогу отримати від фахівця вичерпні відповіді на усі свої запитання та ряд порад для повсякденного життя.

Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.