18 травня 2017р, студенти інституту спеціальності «Правознавство» взяли участь у Дні відкритих дверей Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській обл.

У рамках зустрічі керівництво обласного управління детально розповіло присутнім про роботу в органах юстиції. Відтак начальник відділу кадрової роботи та державної служби Ірина Джебко проінформувала про загальні вимоги, які висуваються до претендентів на заміщення вакантних посад. Натомість заступник начальника з питань державної виконавчої служби Маріанна Касімова презентувала студентам специфіку роботи  державних виконавців, які займаються виконанням судових рішень.

Про ключові пілотні проекти, реалізовані з метою покращення рівня життя жителів Кіровоградщини, розповів заступник начальника з питань державної реєстрації Олег Потьомкін. Зокрема студенти отримали змогу дізнатися про видачу перших документів малюкам безпосередньо в пологових будинках, проведення обряду урочистих заручин і реєстрацію шлюбу за одну добу. Окрім цього, під час зустрічі учасники обговорили питання рейдерських атак, що є особливо актуальним на фоні останніх подій, які сколихнули Кіровоградщину.

Метки: , , . Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.