З початком нового навчального року!

Початок нового навчального року кличе  подорожувати  до Країни Знань, означає зустріч із новим незвіданим, цікавим. Студентська родина інституту та коледжу  радо прийняла у свою сім’ю першокурсників, вчорашніх випускників шкіл, які нетерпляче чекають зустрічі з досвідченими  викладачами, що  підготують їх до омріяної професії. Привітала студентів з початком навчання директор інституту Пупишева В.Я. Приєднались до привітань начальник відділу сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради Дорохіна Л.В. та настоятель української автокефальної православної церкви отець Іосиф. Викладачі зустріли словами настанови та гарною піснею.

Бажаємо усім студентам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті.

Початок навчального року – це свято книг, квітів, друзів, посмішок, світла!

В усі часи освічена людина користувалася повагою.

Навчання – це прихований скарб, це світ знань про людей та їх оточення. Треба навчатися, щоб знати, діяти, жити. Щиро вітаємо з початком навчального року, з Днем знань – справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності.

Початок навчального року – особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з вас. Це день, що дає можливість дорослим повернутися у свої золоті роки, а  студентам – до своєї другої домівки – у  вузи.

Саме в ці дні ми з особливою теплотою згадуємо своїх вчителів й викладачів, їх неоціненну роботу розуму й серця. Щиро дякуємо вам, дорогі наші вчителі, – ми завжди залишаємося вашими учнями!

З повагою, директор                                                                         Пупишева В.Я.

Метки: , , , , , , , . Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.