Студенти Кіровоградського інституту розвитку людини отримали грамоти та нагороди міського голови

17 листопада, з нагоди відзначення Міжнародного дня студента у міській раді Кропивницького відбувся урочистий прийом студентської молоді, в якому взяли участь студенти Кіровоградського інституту – Карина Гетьманенко та Євгеній Амелін.

Цього дня керівники міста виконали приємну місію: вручили Свідоцтва стипендіатам міського голови. У 2018 році додаткову іменну стипендію від міського голови отримуватиме Карина Гетьманенко, студентка  четвертого курсу спеціальності «Правознавство» Кіровоградського інституту розвитку людини.

Студент четвертого курсу спеціальності «Правознавство» Кіровоградського інституту розвитку людини Євгеній Амелін отримав заслужену Подяку від міської ради та виконавчого комітету.

Теплими і щирими словами привітали кропивницьку молодь керівники обласного центру: міський голова Андрій Райкович і секретар міської ради Андрій Табалов.

У вітальному слові Андрій Райкович відзначив,  що зробить все для того, щоб місто стало перспективним для майбутніх фахівців. Андрій Табалов побажав кропивницькому студентству яскравого і насиченого студентського життя, цікавого навчання та активного відпочинку.

Метки: , , , . Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.