Екскурсія до мальовничої Софіївки


У Кіровоградському інституті розвитку людини вже склалася прекрасна традиція, коли викладачі та студенти разом організовують своє  дозвілля, насолоджуються мандрівками, гарно проводять час. 4 травня 2018 року викладачі,  студенти та адміністрація інституту вирушили у подорож до таємничої, овіяної легендами, по-весняному прекрасної Софіївки,  розташованої у  старовинному місті Умань.

Національний дендрологічний парк Софіївка – пам’ятка ландшафтного мистецтва, найбільший і найкрасивіший парк у Європі: з живописними схилами, дивними скелями та підземними водоймами.

Парк оточений атмосферою містики, таємничості та романтики, у яку 4 травня 2018 року змогли заглибитися й студенти та викладачі КІРоЛ. Цю диво-екскурсію організувала адміністрація навчального закладу.

Ось що про цю мандрівку кажуть студенти та викладачі Кіровоградського інституту розвитку людини:

Мильніченко Н.О., старший викладач кафедри документознавства та інформаційної  діяльності:

Поїздка була чудовою: був обраний сучасний транспорт, для студентів адміністрацією було організовано харчування, продумано все до дрібниць. Екскурсія тривала з урахуванням усіх бажань студентів. Було дано час на організовану екскурсію і на самостійне милування цим дивом природи і людської праці.

Тому, можна з упевненістю сказати, що Софіївка – уманське диво, яке варто відвідати хоча б раз у житті, щоб поринути у загадковий світ любові, містики та давнього світу. 

Сєдова Н.А., старший викладач кафедри соціально-гуманітарних дисциплін:

Парк з перших кроків вражає величчю і вишуканим смаком,  приголомшує бризками фонтанів, милує затишком альтанок. А чого вартий вид з бельведеру на Нижній став з фонтаном «Змія»!мальовничий став тішить око граційними лебедями та кумедними качками і качурами.

За чотири години у Софіївці ми встигли обійти штучні басейни, ставки,  скелі, гроти,  водоспади. Оглянути красу Софіївки за день нереально, хоча було достатньо і цього часу, аби вдихнути повітря парку на повні груди і лишити історію кохання Софії, закарбовану в природі, в своїй пам’яті.  

Студенти спеціальності «Право»:

Яна Аксельрад: мені сподобалася організація поїздки, дружня атмосфера між студентами та викладачами. Дякую за приємні спогади!

Анжела Кобюк: Я у захваті від краси Софіївського парку! Емоції переповнюють!

Марина Поліщук: Відпочинок було організовано дуже гарно. Ми чудово провели час. Щиро вдячна за чудові враження!

Дар’я Таран, Альона Волохова, Ганна Охота, Інна Коваленко: Враження залишилися чудові, всі студенти дуже задоволені. У таких мандрівках студенти і педагоги стають ближчими, ми прекрасно провели час!

Студенти спеціальностей «Фінанси, банківська справа та страхування», «Менеджмент»:

Катерина Любенко: Це був мій перший візит до цього райського куточку. Софіївку я полюбила з першого погляду! Крім позитивних емоцій,  на згадку є веселі фото.

Анастасія Кравченко: Поїздка до Умані була для мене не першою,  але саме її я запам’ятаю надовго. Особливо вразила не тільки краса парку,  а й невимушена атмосфера,  яка виникла між нами,  студентами, та викладачами!

Марія Цимбалюк: Мені запам’яталися граційні лебеді, чудова архітектура та атмосфера старовини. Вдячна інституту за екскурсію!

Карина Криворучко: Мені все надзвичайно сподобалося! Подорож була дуже гарно організована,  ми насолодилися нею у повній мірі!

 

Студенти спеціальностей «Фізична терапія,  ерготерапія», «Фізична реабілітація», «Здоров’я людини»

Даниіл Лісютін: Це була добра ідея зібратися усім разом і провести час у гарному парку. Під час цієї подорожі багато студентів подружилися між собою. Я отримав багато емоцій,  які запам’ятаю надовго. Дуже дякую інституту за це свято!

Анатолій  Глущенко: поїздка дуже сподобалася, ми стали дружнішими та отримали надзвичайні враження!

Станіслав Дигас: Поїздка до Умані мені дуже сподобалася! Вразила краса скульптур та природи.

Михайло Сторожук і Павло Нагорний: Під час подорожі створилася надзвичайна атмосфера! Хотілося б побільше таких спільних мандрівок!

Олена Титаренко, Віта Бокієва, Ірина Балхановська, Наталя Колечко: Відвідавши Софіївку, ми залишилися у захваті від прекрасних краєвидів та дивовижних рослин! Дякуємо інституту за чудову можливість побачити софіївське диво!

 

 

Метки: , , . Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.