СВЯТО ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ У КІРОВОГРАДСЬКОМУ ІНСТИТУТІ РОЗВИТКУ ЛЮДИНИ

7 липня 2018 року відбулося урочисте вручення дипломів випускникам Кіровоградського інституту розвитку людини та Центральноукраїнського юридичного коледжу. Цього дня дипломи отримали понад сотню молодших спеціалістів та бакалаврів, молодих, талановитих, перспективних фахівців, які будуть стояти на захисті права, забезпечуватимуть фінансове благополуччя держави, підтримуватимуть здоров’я українців, створюватимуть нове – інформаційне суспільство.


Із привітальним словом до гостів свята, випускників, викладачів звернулася директор Кіровоградського інституту розвитку людини Валентина Яківна Пупишева. Вона наголосила на тому, що за роки навчання випускники отримали не тільки професійні знання, але й зросли як особистості. 


На свято завітали гості – непересічні особистості, люди, які багато зробили для процвітання нашої держави – начальник Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області Вадим Володимирович Гуцул, директор Державного архіву Кіровоградської області Олег Олександрович Бабенко, керівник бізнесу споживчого кредитування Приватбанку, випускник нашого інституту Євгеній Олександрович Ратушний, директор комунального закладу «Центр соціальної реабілітації дітей з інвалідністю» Лілія Валеріївна Місюня. Шановні гості не тільки привітали випускників, а й вручили їм дипломи та грамоти.


Із привітанням виступили викладачі – старший викладач кафедри правознавства Ірина Миколаївна Ткаченко, начальник відділу навчально-методичної та виховної роботи, завідувач кафедри документознавства та інформаційної діяльності, кандидат філологічних наук Олена Вікторівна Кравченко, завідувач кафедри фінансів і менеджменту, кандидат педагогічних наук Олександр Володимирович Черненко.


У залі лунали ліричні пісні у виконанні випускниці спеціальності «Правознавство» Карини Гетьманенко, гості насолодилися гумористичним фільмом-привітанням від професорсько-викладацького складу та адміністрації інституту, музичні привітання приготував квартет «Зіркові викладачі», зворушливою була пісня «Чорнобривці» у виконанні Олени Кравченко, але особливо всіх присутніх на святі вразив вальс у виконанні випускників та завідувача відділення планування навчального процесу Анастасії Вікторівни Терещенко. 


У цей день випускники попрощалися з інститутом, зі своєю Альма матер, з інститутськими світлими аудиторіями, з цікавими лекціями, з інститутськими друзями, а також із викладачами, добрими наставниками, які не тільки передали знання і свій досвід, а й вклали в кожного із випускників часточку свого серця. 


Маємо надію, що свято вручення дипломів у Кіровоградському інституті розвитку людини запам’ятається кожному із присутніх, а для наших випускників стане прекрасним стартом професійного зростання.

Метки: , , , , , , , , . Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.