Участь старшого викладача кафедри Михайловської Н.О. у роботі Всеукраїнської науково-методичної інтернет-конференції

18–29 квітня 2016 року старший викладач Михайловська Н.О. взяла участь у роботі Всеукраїнської науково-методичної інтернет-конференції «Наукова спадщина Григорія Костюка і сучасні проблеми особистісно-орієнтованої освіти» та підготувала доповідь на тему: «Ефективність взаємодії викладача зі студентами під час проведення занять з правознавчих дисциплін».

Життєвий і професійний шлях Г.С.Костюка — це прекрасний зразок творчої самореалізації і водночас безкорисливого й натхненного служіння науці і суспільству. Його фундаментальні дослідження в галузі психології свідчать про колосальну ерудицію і є результатом глибоких роздумів великого вченого.

Всесвітньовідомий учений-психолог залишив по собі велику наукову спадщину – результат досліджень, творчих пошуків і напрацювань. Цю спадщину широко використовуємо і ми, викладачі Кіровоградського інституту розвитку людини. Наслідком того, що викладачі використовують в своїй практиці дослідження Григорія Силовича, є те, що студенти показують хороші результати у навчанні, спорті, дослідницькій роботі, вміють організувати власне дозвілля.

Актуальним напрямком освітньої діяльності залишається пошук, розвиток і підтримка обдарованих студентів.

 

Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.