Урочисте вручення дипломів випускникам КІРоЛ

випуск_315 липня 2016 року в актовій залі Кіровоградської міської ради відбулося урочисте вручення дипломів випускникам Кіровоградського інституту розвитку людини Вищого навчального закладу “Відкритий міжнародний університет розвитку людини “Україна”.

Документ про вищу освіту отримали молодші бакалаври, бакалаври, спеціалісти та магістри спеціальностей “Правознавство”, “Видавнича справа та редагування”, “Здоров’я людини ”, “Фізична реабілітація”, “Менеджмент”, “Фінанси”, “Документознавство та інформаційна діяльність”.

Директор інституту Валентина Яківна Пупишева привітала випускників та побажала їм щасливої життєвої дороги,  професійного становлення, натхнення та успіхів.

Серед гостів на урочистому заході були присутні начальник Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області Вадим Гуцул, начальник відділу розгляду звернень та забезпечення діяльності комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації Управління державної реєстрації Віталій Секмедін,  начальник Кіровоградського районного відділу ДРАЦС.

Вадим Гуцул оголосив керівництву та викладацькому складу інституту подяку за високий професіоналізм у побудові  платформи для підготовки молодих фахівців та запросив випускників інституту взяти  участь в оголошеному конкурсі на вакантні посади в апараті Головного територіального управління юстиції та структурних підрозділах в районах області.

Найщиріші привітання лунали від Івана Гребенюка, випускника Кіровоградського інституту розвитку людини,  сьогодні – журналіста Телевізійної служби новин телеканалу 1+1.

Привітальне слово прозвучало від начальника відділу науки, кандидат психологічних наук Наталії Анатоліївни Сєдової, старшого викладача кафедри фінансів та менеджменту адміністрування Ірини Сергіївни Білоніг, старшого викладача кафедри правознавства Станіслава Станіславовича Мороза, завідувача кафедри видавничої справи, документознавства та інформаційної діяльності, кандидат філологічних наук Олени Вікторівни Кравченко.

Святкову атмосферу також створювали концертні номери, привітання батьків випускників та вдячні слова винуватців свята.

У добру путь вам, дорогі випускники! Успіхів вам,  професійного становлення та натхнення!

Закладка Постоянная ссылка.

Обсуждение закрыто.